O nama

Amos Assets je društvo za poslovno savjetovanje koje dugogodišnjim iskustvom svog iskusnog i stručnog tima savjetnika sastavljenog od financijskih, pravnih i tehničkih stručnjaka može ponuditi sveobuhvatno rješenje kao podršku poslovanju poduzetnika.

Što nudimo

Našim klijentima nudimo individualan pristup tzv. „Tailor made“ suradnju gdje se prilagođavamo svakom klijentu ovisno o njihovim potrebama. Naš pristup klijentu i naše iskustvo pomažu našim klijentima u ostvarivanju svojih ciljeva.

Kako bi što bolje upoznali Vas kao klijenta, te kako bi vidjeli na koji način Vam možemo pomoći prvi korak poslovne suradnje je analiza Vašeg poslovanja. Nastavno na analizu poslovanja možemo dati prijedloge, smjernice i savjete kako optimizirati Vaše poslovanje.

Naš misija je pomoći klijentima u ostvarenju njihovih ciljeva, kroz razne modele poslovne suradnje.

Amos Assets

Kako Vam možemo pomoći

Kako Vam možemo pomoći

Poduzetnik se tijekom svog poslovanja može susresti s izazovom rješavanja kompleksnih problema.

Kompleksni problemi mogu zahtijevati podršku u pribavljanju financiranja ili refinanciranja postojećeg duga, kao i u prijenosu upravljačkih i operativnih znanja i povećanju financijske pismenosti.

Strategija i implementacija koju Vam možemo ponuditi pomoći će Vam osnažiti tržišnu poziciju te podržati rast poslovanja i dobiti.